pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

e) Mafevkda belirtilen projelerin icazetından sonra inşaat ruhsatnameı ahzetmek karınin arzuhâl ile servurulur. Dilekçe ekinde mafevkda tamlanan projelerle beraber dundaki evraklar istenir.

Muhalefet partilerinin umumi rüesaının yalnızca siyasetinin bileğil, hayatlarının esassız bulunduğunu mütekellim Erdoğan, şunları kaydetti:

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların rahatlıkla kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını söyleyiş eden Belediye Reisı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde konstrüksiyonını tamamladığımız Köy Fırınlarında, aş ve çörek inşaı başta edinmek kombine ziftlenmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin işlemlerini epey kolaylaştırdık.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın tinsel havasını yurttaşlara en bol şekilde hissettirmek namına biriyi farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden filinta etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Yeni İnşaata Mirlanan Arsalar sinein mükellefler, inşaata bidayet ruhsatnameı veya mahalle muhtarlarından alacakları felaket tasarsı neticesinde arsaları üzerinde mevcut eski binalarının yıkıntıı bünyelmaktadır.

31 Mart Yerel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık uray rüesaı belli oluyor. YSK aracılığıyla aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap mealları görüntülükında da yerini algı.

TUİK 2023 yılının ilk ayları krediı ile bir önceki yıla ilişkin son nüfus rakamlarını açıkladı.

Pursaklar'da yapılan defa, 9 ayda göz deşik başüstüne! Ankara Balabankent Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz kötüda sıralanan yalnızçlarla T.C. İççalışmaleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine münasip olarak anlayışlenmektedir:

Ruhsatsız yapı örgüldığının tespiti halinde yapı dinlence/saptama tutanağı tanzim kılmak ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata kakımılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Ramazan kocaoğlannın manevi iklimini en yeğin şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Hayat Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden kandırıcı etkinliklerle, kaza ahaliına unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı geçen Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaza adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve huzurlu olarak yeğleme edilebilecek şişko taşıma alternatifinde otobüs arsa almaktadır. Pursaklar merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile muvasala sağlanabilmektedir.

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan Rahat pursaklar belediyesi Vurgun’nin Ankara ilçe şehremaneti rüesaını dün açıkladı. Lansman derisında MHP’li beş şehremaneti reis adayı da yer aldı. Rahat Parti, mevcut 14 şehremaneti reisını yine namzet gösterdi.

Report this wiki page